Onze diensten

Woudstra Cleaning  is uw partner op het gebied van kantoorpanden schoonmaken. Een kantoor reinigen moet zorgvuldig gebeuren. Wij hebben de kennis en expertise in huis om kantoren op een grondige manier effectief te kunnen reinigen.

Zoekt u een bedrijf voor de schoonmaak van uw bouwoplevering? Dan is Woudstra Cleaning de betrouwbare schoonmaakpartner voor uw project of klus!

Woudstra Cleaning is Hét schoonmaakbedrijf voor uw VvE of appartementencomplex. Trapportalen, gangen, liften en de entree: als Vereniging van Eigenaren zijn jullie er verantwoordelijk voor dat deze gemeenschappelijke ruimtes worden schoongemaakt en onderhouden

Een schone vloer is het visitekaartje voor uw organisatie. Vloerreiniging door de specialisten van Woudstra Cleaning zorgen ervoor dat de uitstraling, hygiëne en het verlengen van de levensduur van uw vloer weer op orde is.

Om vervuiling en onaangename geuren tegen te gaan, verzorgt Woudstra Cleaning het periodiek specialistisch reinigen van al uw (sanitaire) ruimtes.
Wij kunnen ook het materiaal leveren voor de sanitaire ruimte’s zoals Zeepdispensers, Handzeep, Toiletrol houders, WC Papier enz.

Professioneel glazenwassen. Traditioneel of met behulp van het osmose telewassysteem. Wij maken uw glas en kozijn op een veilige en goede manier schoon. Eenmalig of op periodieke basis.
Voor het reinigen van Zonnepanelen bent u bij ons ook op het juiste adres!

Een prijs op maat?