Kantoorpanden

Kantoren schoonmaken 

Het kunnen werken in een hygiënische en schone omgeving op kantoor is van essentieel belang. Als werkgever moet u uw werknemers van een reine werkomgeving kunnen voorzien en uw medewerkers zullen ook beter presteren als zij in een netjes en schoon kantoor hun werkzaamheden uit kunnen voeren.

Kantoren schoonmaken is een klus die zorgvuldig uitgevoerd moet worden door professionals. Woudstra Cleaning verzorgt hoogwaardige schoonmaakdiensten waaronder de schoonmaak van kantoren.

Periodiek uw kantoor schoonmaken

Woudstra Cleaning kan op uw wens periodiek uw kantoor schoonmaken. We zijn flexibel en houden rekening met uw werktijden. De volgende werkzaamheden nemen wij ieder moment mee:

  • Onderhoud vloeren
  • Schoonhouden van werk- en bureaubladen
  • Schoonhouden van telefoons en computerschermen
  • Legen van prullenbakken
  • Stofvrij houden van vensterbanken, kozijnen en andere randen
  • Schoonhouden van ramen, deuren en deurkrukken
  • Schoonhouden van keukens, kantines en sanitaire ruimtes

Zorgvuldig & Efficiënt

Woudstra Cleaning  is uw partner op het gebied van kantoorpanden schoonmaken. Een kantoor reinigen moet zorgvuldig gebeuren. Wij hebben de kennis en expertise in huis om kantoren op een grondige manier effectief te kunnen reinigen.

Er zijn een aantal taken die dagelijks uitgevoerd moeten worden, Woudstra Cleaning is daarom in te schakelen om op dagelijkse basis te komen schoonmaken, maar het is ook mogelijk om dit meerdere malen per week, wekelijks of maandelijks door ons te laten doen.

Bij de schoonmaak van kantoren komen behoren ook andere taken dan alleen het kantoor zelf te reinigen. Wij zullen onder andere vloeronderhoud plegen, toiletruimten reinigen, vuilnisbakken legen en ramen, deuren glazen en andere oppervlakten vlekvrij houden.

Naast de dagelijkse taken zijn er ook taken die eenmaal per week, per maand of zelfs eenmaal per jaar uitgevoerd moeten worden. We zullen altijd in goed overleg met de opdrachtgever afspreken wat er in een bepaalde periode moet gebeuren.

We stemmen af welke taken er dagelijks moeten gebeuren en wat er minder vaak per maand schoongemaakt hoeft worden.

Hoogwaardige schoonmaakdiensten

Moet uw kantoor ook van de buitenkant gereinigd worden? Woudstra Cleaning heeft een uitgebreid diensten- en productenpakket. We zijn ook onder andere ook gespecialiseerd in glasbewassing, gevelreiniging en het schoonmaken van trappen en portalen.

Kantoorschoonmaak kan dus aan de binnenkant en aan de buitenkant plaatsvinden. We brengen uw pand in reine staat en dit zorgt voor een gezonder werkklimaat.

Een prijs op maat?